toate categoriile

Profilul companiei

Acasă> Despre noi > Profilul companiei

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. a fost fondată în 2019, specializată în domeniul producției de echipamente de refrigerare industrială. Suntem o companie de producție industrială modernă care integrează cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și servicii, dedicată cercetării și dezvoltării tehnice a depozitelor frontale cu lanțul de frig, ateliere de prelucrare și sortare a alimentelor la temperatură scăzută, echipamente de congelare rapidă și păstrare în stare proaspătă și producție. a surselor inteligente de frig, fulgi de gheață mașini, mașini de gheață cuburi, gheata tubului mașini, bloc de gheață mașini și alte produse.

Pe baza inovației științifice și tehnologice, ICEMEDAL a introdus tehnologie internațională avansată de producție pentru a crea linii de producție standardizate, inteligente și modernizate. Toate echipamentele pe care le-am produs au trecut o serie de teste și certificări interne și străine și au o serie de brevete. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în transportul logistic în lanțul rece, îndepărtarea căldurii în câmpurile de legume și fructe, prelucrarea alimentelor, prelucrarea produselor acvatice, industria chimică, amestecarea betonului, răcirea minelor și alte domenii.

ICEMEDAL a construit un sistem de management complet și a implementat un model de management PROFESIONAL, CUPRINS și ONE-STOP și a creat tehnologie avansată, produse de înaltă calitate și servicii profesionale. De la înființare, am format parteneriate strategice cu multe companii, iar produsele noastre au fost exportate în peste 130 de țări și regiuni precum Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Australia și America de Sud.

Aderăm la filozofia noastră corporativă de „INTEGRITATE, CÂȘTIG-CÂȘTIG, DISFRUȚI-VĂ DE VIAȚĂ” și „Concentrați-vă pe construirea mărcii noastre, câștigarea pieței prin profesionalism”. Pentru a crea echipamente și servicii de înaltă calitate, am adunat mulți oameni tineri, ambițioși și cu experiență, am format ECHIPĂ profesională de cercetare și dezvoltare, ECHIPA DE SERVICII și BAZĂ DE PRODUCȚIE. Înfruntând oportunități și provocări, ICEMEDAL se va dedica să deservească clienții noștri cu tehnologie profesională și precisă, plină de entuziasm, obiective de dezvoltare diversificate și tendință de dezvoltare câștig-câștig.

AL NOSTRU FABRICA

AL NOSTRU ECHIPĂ

Categorii fierbinți

0
Coș de anchetă
    Coșul de anchetă este gol